Loading...
Wanneer moet ik starten met de zoektocht naar mijn droomjurk ?

We raden je aan om 6 tot 9 maanden voor je bruiloft te beginnen met het zoeken naar ‘the dress’. Dit in verband met levertijd en mogelijke vermaaktijd. Ook als je je bruiloft last minute hebt gepland, kunnen wij je uitstekend helpen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Moet ik een afspraak maken ?

Wij werken alleen op afspraak, zodat elke bruid de tijd en aandacht krijgt die ze verdiend! Een afspraak kan op werkdagen van 9:00 tot 17:00 worden gepland. Past dat niet in jouw agenda? Informeer naar de mogelijkheden ’s avonds of op zaterdag..

Hoe lang duurt een afspraak ?

Een eerste pasafspraak duurt meestal zo’n 1 á 2 uur.

Hoeveel mensen mag ik meenemen ?

De Salon is groot genoeg! Neem gezellig de mensen mee die je er graag bij wilt hebben. Ons advies is wel om niet te veel mensen mee te nemen, dit maakt het kiezen vaak alleen maar lastiger.

Hoe kan ik me voorbereiden op mijn pasafspraak ?

Je kunt alvast zoeken naar wat voor soort trouwjurk je mooi vind en zeker wilt proberen. Je kunt plaatjes opzoeken en meenemen, maar als je nog geen idee hebt en je je gewoon wilt laten verrassen, is dat ook prima! Verder is het handig om een witte of huidskleurige (strapless) bh aan te doen. Ook is het fijn als je hebt nagedacht over de hakhoogte van de schoenen waar je op wilt trouwen.

Wat kost een trouwjurk bij Bruidssalon Daisy ?

Onze jurken kosten tussen de €500 en maximaal €1500. De prijs van het grootste deel van de collectie ligt onder de €1000.

Hoe komt het dat de trouwjurken zo goedkoop zijn ?

Bruidssalon Daisy verkoopt alleen jurken van eigen merk, dat wil zeggen, merkloos. Door niet bij de grote merken in te kopen omzeilen we onder andere de dure campagnekosten die een merk maakt. Je betaalt dus niet voor het merk, maar voor de jurk! Is de kwaliteit dan wel mooi? Zeker, we verkopen alleen producten waar we 100% achter staan. Twijfel je? Maak gerust een vrijblijvende pasafspraak en oordeel zelf!

Verkopen jullie alleen trouwjurken, of ook accessoires ?

Naast trouwjurken verkopen wij sluiers, bruidsschoenen, haaraccessoires, bruidslingerie en sieraden.

Yes! Ik heb mijn droomjurk gevonden, wat nu ?

Elk model wordt 1 tot maximaal 3 keer verkocht. Afhankelijk daarvan krijg je het pasmodel of bestellen we een nieuwe jurk voor je. We plannen alvast de tweede fitting in, vaak 2 á 3 maanden daarna wanneer de jurk of bijvoorbeeld extra kant binnen is. De coupeuse is bij deze tweede afspraak om te kijken of jouw jurk helemaal perfect zit en of er eventueel nog aanpassingen moeten worden gedaan. Afhankelijk daarvan komt er een derde of vierde fitting. Drie tot vier weken voor de bruiloft passen we de jurk voor het laast en mag hij mee naar huis!

Verkopen jullie ook tweedehands bruidsjurken ?

Nee. Het is ook niet mogelijk om je (gedragen) trouwjurk aan ons te verkopen.

Welke maten hebben de pasmodellen in de Bruidssalon ?

De meeste modellen zijn maat 40. Heb je een kleinere of grotere maat? Geen probleem, we klemmen de jurk precies vast zoals hij in jou maat zou vallen. De jurken kunnen worden geleverd in plus size tegen een kleine extra prijs.